Lezingen - Krudwiizer, praktijk voor Kruiden en Natuurlijke Gezondheid, voetmassage

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Lezingen

Activiteiten

Op aanvraag kan een lezing worden verzorgd op het gebied van kruiden, planten of bomen.

De kruidengeneeskunde maakt gebruik van geneeskrachtige stoffen in planten.
Kruiden kunnen het zelfgenezende vermogen van mensen stimuleren.
Ze reinigen het lichaam, verhogen de weerstand en hebben invloed op lichaam, geest en gemoedstoestand.
Dit is het uitgangspunt voor een lezing verzorgd door KrûdWiizer

Met behulp van een powerpoint presentatie wordt in vogelvlucht iets verteld over de geschiedenis van kruidengeneeskunde en passeren illustere voorgangers zoals Hippocrates en Hildegard von Bingen de revue.
Daarna wordt iets verteld over kruiden, bij welke klacht hoort welk kruid, wat gebruik je van het kruid en wat is de werking.
Iedereen gaat een eigen kruidenthee zetten en drinken.
Na de pauze worden er kruiden besproken die op dat moment actief zijn.

In overleg is het mogelijk om een thema uit te werken.

.................................................................................................................................
Lezing Over suiker, energie, gedrag en Balans
22 mei om 19.30 uur
Suiker
is al een tijd een actueel onderwerp, iedereen vindt er wel wat van! Weet je dat suiker invloed heeft op jouw gedrag en energie? Herken je dat bij jezelf?

Heb jij alle energie die je zou willen?  Slaap je lekker en wordt je uitgerust wakker? Is jouw hormoonhuishouding zoals die hoort te zijn?  Of wordt je deels geleefd door hoe je je (niet optimaal) voelt in je dagelijks leven?

Annette ter Heijden is Orthomoleculair Therapeut. Ze geeft advies over hoe met de juiste voeding en supplementen de chemie in je lichaam optimaal kunnen maken, waardoor je lichaam kan doen waar het voor gemaakt is!  Namelijk in een balans zijn waarbij je energie hebt om de dingen te doen die je wilt en je lekker in je vel te voelen.  In mijn praktijk ben ik oa bezig om mensen bewuster te maken van wat voeding met het lichaam doet. Daarom nodig ik samen met Gerda van Jade Life Design Annette uit om je nog meer te vertellen over  suiker, gedrag, voeding en wat dat voor je kan betekenen.

Meld je aan voor de Lezing van Annette ter Heijden op 22 mei om 19.30 in Noardburgum en leer voelen wat voor voeding jouw lichaam wil!  In deze lezing vertelt ze ons over het belang van stabiele bloedsuikers, een gezonde darm, en over de ideale zuurtegraad van je lichaam. Ook krijg je praktische tips en recepten om direct mee aan de slag te gaan.

Na de tijd is er volop ruimte voor vragen en het proeven van Aloë Vera drank, die je helpt bij een gezonde darm. Ook kun je haar kookboek  Proef je Roots inzien waar je veel informatie en recepten in kunt vinden.

Wat: Lezing over voeding door Annette Ter Heijden, Orthomoleculair Therapeut
Wanneer: 22 mei om 19.30 uur (inloop 19.15 uur) tot uiterlijk 21.30 uur
Waar: Dorpshuis ‘De Balstien’ in Noardburgum
Entree: € 5,- p.p. graag op de avond zelf contant betalen.

Vriendin/ partner/ moeder/ zus /buurvrouw meenemen mag! Wel graag even aanmelden, dan kunnen we genoeg stoelen klaarzetten.
Klik hier om je aan te melden.

info@krudwiizer.nl

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu