Ga naar de inhoud

Lezingen

Activiteiten

         
                                    
                                
Peru  
                                
Mijn reis naar het Amazone regenwoud Peru. Wat een       geweldige reis naar de Shipibo Sjamanen ook Meastro’s genaamd. Ze wonen       een dag varen over de Ucayali rivier, diep de jungle in. Ver van de       bewoonde wereld, zonder stroom, drinkwater uit de kraan en alle verdere       luxe. In een jungle hutje slapen met het geluid van vogels en allemaal       andere dieren. Wat een rust!
      
De Meastro’s hebben een grote kennis en liefde van / voor       de natuur. Waar ik heel veel van geleerd heb over het gebruik van kruiden       en het maken van kruidendrankjes. De eeuwenoude wijsheid was goed te       voelen.
 
         
                
De ceremonies waren heel helend. Voor iedereen werd een     persoonlijke Icaro gezongen. Dit zijn liederen die de genezende vibraties     van de Meester planten dragen en diep bij je binnen komen. Er komt zoveel     liefde binnen die haast te groot is om te ontvangen.
    
Na een persoonlijk consult stelde de Meastro planten     medicijnen samen die me gingen ondersteunen. Iedere morgen om 7 uur nam ik     2 bekers met verschillende planten medicijn en iedere avond om 17:00 uur.     Om 7 uur kreeg ik ook een hoofdwassing van de plant Pinon Colorado. Om     12:00 uur kregen we allemaal een bloemen begieting die opgedroogd moest     worden aan de lucht. Een massage met gember en een stoombad werden ook nog     aangeboden. Het waren 2 onvergetelijke weken die mij diep hebben geheeld.     Wat ben ik een gelukkig mens dat ik dit mocht ontvangen.
Graag wil ik deze ervaring met jullie delen doormiddel van     een lezing ondersteunt door power point. Deze lezing vind plaats op     donderdag 11 Februari 2019.
    

Opgave verplicht.
    
Wanneer: 11 februari om 19.30 uur (inloop 19.15 uur) tot     ongeveer 21.30 uur
    
Waar: Dorpshuis ‘De Balstien’ in Noardburgum
    
Entree: € 5,00 p.p. graag op de avond zelf contant
Thee: € 1,- in de zaal. Koffie aan de bali daar te voldoen.
    

    
Opgave: 0511-475763, 06 1883 2290 of via     info@krudwiizer.nl
              
       
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Op aanvraag kan een lezing worden verzorgd op het gebied van kruiden, planten of bomen.

De kruidengeneeskunde maakt gebruik van geneeskrachtige stoffen in planten.
Kruiden kunnen het zelfgenezende vermogen van mensen stimuleren.
Ze reinigen het lichaam, verhogen de weerstand en hebben invloed op lichaam, geest en gemoedstoestand.
Dit is het uitgangspunt voor een lezing verzorgd door KrûdWiizer
Met behulp van een powerpoint presentatie wordt in vogelvlucht iets verteld over de geschiedenis van kruidengeneeskunde en passeren illustere voorgangers zoals Hippocrates en Hildegard von Bingen de revue.
Daarna wordt iets verteld over kruiden, bij welke klacht hoort welk kruid, wat gebruik je van het kruid en wat is de werking.
Iedereen gaat een eigen kruidenthee zetten en drinken.
Na de pauze worden er kruiden besproken die op dat moment actief zijn.
In overleg is het mogelijk om een thema uit te werken.
............................................................................................................................

Terug naar de inhoud