Ga naar de inhoud

Nieuws

Zomer!
Wat een geweldig begin van de zomer. Zon, zon, zon. de boeren draaien overuren om al het gemaaide gras binnen te krijgen. vind jij dat ook zo lekker ruiken? ik kan er geen genoeg van krijgen.

Mijn kruiden laten een ware explosie zien  van groei. Dit komt mede door de BOKASHI die we hebben aangeschaft. Bokashi is het Japanse woord voor “goed gefermenteerd organisch materiaal”. Het GFT afval wordt luchtdicht in een emmer gedaan. Zo kan een fermentatieproces plaatsvinden waarbij nuttige stofwisselingsproducten van micro-organismen ontstaan. De Bokashi verhoogd de microbiële diversiteit in de bodem en voorziet planten  van bio-actieve voedingsstoffen, zoals natuurlijke antibiotica en groeihormonen, vitamines en aminozuren. Planten krijgen zo meer essentiële energie en een grotere weerbaarheid tegen schadelijke bacteriën en schimmels.

Het oogsten van kruiden is op dit moment mijn hoogste prioriteit. Dan kunnen we deze winter weer genieten van de heilzame kracht van kruiden.NIEUW   NIEUW   NIEUW
Persoonlijke Natuurbeleving

Welke boodschappen hebben de natuur? Je gaat met mij de natuur in en we kijken samen naar wat de bomen, planten en kruiden jou kunnen vertellen. Je kunt zelf een thema inbrengen of we kijken gewoon wat zich aandient.
De wandelingen die er zijn geweest zijn heel verhelderend geweest voor de personen.

Ontdek JOUW natuur in de natuur
Een kruidelijke groet, Tjitske Postma


Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief van KrûdWiizer
 
Voornaam
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.
Terug naar de inhoud