Nieuws - Krudwiizer, praktijk voor Kruiden en Natuurlijke Gezondheid, voetmassage

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Nieuws

Vruchten plukken
Het is de tijd om vruchten te plukken. Appels, peren, wichters, vlierbessen. Er is nog van alles. De appels bij ons aan de boom zijn bijna klaar. Ik heb echt weer zin om in zo’n lekkere sappige appel te bijten. Onze kleinzoon kan haast niet wachten om de appels te plukken en op te eten.

Waar je in deze tijd ook bewust van kunt worden is de vruchten te plukken van wat jij in het afgelopen jaar hebt gezaaid. Heb je in het begin van het jaar voor jezelf een lijstje gemaakt met de dingen die je wou ondernemen. Ben je daar ook actief mee bezig geweest? dan kun je nu wellicht de vruchten ervan plukken.

Weet je dat je allemaal leuke, lekkere, verzorgende dingen van kruiden, planten en bomen kunt maken?  NEE! Weet je dat niet? Kom dan eens bij KrûdWiizer een cursus, wandeling of workshop doen. Er gaat dan een hele nieuwe wereld voor je open.

Lees gauw over alle activiteiten in de Agenda

NIEUW   NIEUW   NIEUW
Persoonlijke Natuurbeleving
Welke boodschappen hebben de natuur? Je gaat met mij de natuur in en we kijken samen naar wat de bomen, planten en kruiden jou kunnen vertellen. Je kunt zelf een thema inbrengen of we kijken gewoon wat zich aandient.

De wandelingen die er zijn geweest zijn heel verhelderend geweest voor de personen.


Ontdek JOUW natuur in de natuurEen kruidelijke groet, Tjitske Postma

Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief van KrûdWiizer
 
Voornaam
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu