Kruidenwandelingen - KrûdWiizer

Ga naar de inhoud

KrûdWiizer

 KrûdWiizer

Persoonlijke natuurbeleving
 & Natuurlijke gezondheid
Kruidenwandelingen

Je kunt een privé wandeling aanvragen of je met een groep aanmelden.

Tijdens een Privé kruidenwandeling gaan we de natuur in en kijken we samen naar wat de bomen, planten en kruiden jou kunnen vertellen. Met de natuur als middel om inzichten te krijgen in balans te komen en je (weer) ontspannen te voelen, is echt fijn. Je kunt zelf een thema inbrengen of we kijken gewoon wat zich aandient. Door mijn intuïtie en kennis van de kruiden, planten en bomen vertaal ik de boodschappen van de natuur aan jou.

Heb jij ook een vraag, of wil je weten wat de boodschappen van de natuur te vertellen hebben? Maak dan een afspraak en we gaan op zoek!
Een afspraak voor een privé wandeling kan het hele jaar door.

Stel zelf een groep samen voor een Kruidenwandeling
Ga je mee op pad om wilde kruiden te leren kennen en herkennen? Met vrienden, familie of collega’s op een gezellige, leerzame ontspannen manier de natuur beleven! Al wandelend vertel ik over de geneeskracht de oude verhalen en hoe je de kruiden in jouw eten kunt gebruiken. We gaan turen, voelen en ruiken om alle kruiden goed te onderzoeken. Voor een kruidenwandeling zijn minimaal 8 personen vereist. Lukt het niet om 8 personen bij elkaar te krijgen dan kan ik nog kijken of er nog mensen mee willen. Vaak is dit het geval en komen we wel op 8 of meer personen.

Locatie:
Kruidenwandelingen worden in de prachtige natuur rondom Noardburgum gehouden en duren ongeveer 2 uren.
De mogelijkheid bestaat ook om dit op locatie bij iemand thuis te doen.
De wandelingen worden gehouden van Mei tot September

Wil je deelnemen aan een kruidenwandeling laat het mij weten dan kan ik kijken of je bij een groepje ingedeeld kunt worden

Beleef je omgeving eens op een andere manier en wandel met me mee.
Bel of mail voor meer informatie hierover.

Beleef de natuur doormiddel van deze wandelingen en voel je erdoor opgeladen, ontspannen en vrij.
Terug naar de inhoud