Over Tjitske - KrûdWiizer

Ga naar de inhoud
Even voorstellen

Ik ben Tjitske Postma, getrouwd, moeder en zelfs al Beppe (oma). Sinds 2006 ben ik bezig in mijn praktijk KrûdWiizer. Sindsdien heb ik vele mensen kunnen helpen en ondersteunen in hun gezondheid en kennis kunnen laten maken met kruiden.

Van jongs af aan ben ik al in de weer met kruiden. Toen ik in aanraking kwam met de opleiding Kruidenvakvrouw maakte mijn hart een sprongetje en heb ik me gelijk aangemeld. Dit waren fantastische jaren waarin ik heb mogen leren over kruiden, hun inhoudsstoffen, de werking, de energetische uitstraling en nog veel meer.

Aan iedereen die is geïnteresseerd in planten, kruiden en bomen en hun eeuwenoude geschiedenis wil ik graag mijn kennis doorgeven en overdragen. Het met respect en bewondering omgaan met planten, kruiden en bomen leert je weer beseffen hoeveel natuurlijke bronnen er om ons heen zijn. Een rijkdom die we weer opnieuw kunnen leren ontdekken.

Na mijn opleiding tot kruidenvakvrouw kwam ik in aanraking met een opleiding voor Healer. Wat een herkenning! Ineens begreep ik hoe het kwam dat ik soms zo moe bij mensen vandaan kwam of me opeens zo verdrietig kon voelen als ik naast iemand in de bus zat. Dit waren niet mijn gevoelens maar van de ander! Het leren scheiden en herkennen van mijn en een ander zijn gevoelens, moeheid of kwaadheid was een openbaring. En ik kwam er in deze opleiding achter dat ik helder voelend en horend ben. Nu ik helemaal in balans ben kan ik andere mensen hiermee ondersteunen, inzichten en healing geven. Blokkades zien en oplossen.

In de opleiding bij Maarten Oversier heb ik geleerd om voorouderlijke patronen in beeld te brengen. Hierover inzicht en bewustzijn te geven met betrekking tot oorzaak en gevolg die kan samenhangen met de huidige klacht(en).

Energetische voetmassage heb ik gevolgd bij CVIO in Dokkum en bij Guusta Meijer in Sumar.
Daarna kwamen de etherische oliën op mijn pad. Etherische olie wordt gewonnen uit allerlei delen van Kruiden, planten en bomen. Om hiermee te werken heb ik verschillende cursussen gevolgd. Bij en via DoTerra. Zoals Aromatouch massage en Symphony of the Cells. Met deze massages kan ik een diepe ontspanning, balans, harmonie zowel fysiek, emotioneel en spiritueel brengen.

Terug naar de inhoud